Hemlarm.


Vi på JM Elteknik tycker att du ska ha rätt att äga ditt eget larm, De allra flesta företag som idag erbjuder villalarm erbjuder dessa i form av hyrköp, Dock så blir larmet aldrig ditt eget och oftast så kan man endast koppla larmet till en och samma larmcentral, Vilket innebär att du som kund i princip är tvungen att betala allt från 200 kr och uppåt i månaden om ditt larm ska vara kopplat till en larmcentral. Tänk dig själv hur mycket ditt larm har kostat dig efter 10-20 år ?
 
När du köper ett larm genom oss på JM Elteknik så äger du ditt larm från dag ett och du kan själv välja om du ska ditt larm kopplat till en larmcentral eller inte, Vi på JM Elteknik är en oberoende larminstallatör vilket innebär att vi inte är bundna till att välja en och samma larmcentral, Det är du som kund som väljer vilken larmcentral du vill vara kopplad till. Väljer du att koppla till en larmcentral så kan vi erbjuda detta för så lite som 68:- i månaden ink. moms.

 

Övervakning
Med NookBox kan IP-kameror och kameradetektorer installeras för visuell övervakning och visuell verifiering. Vid exempelvis ett larm kan realtidsvarningar till användaren och övervakningspersonal skickas för verifiering av händelsen genom att se de fångade larmbilderna eller videon. Nookbox rapporterar larmhändelser i CID / SIA-format och skickar videor och bilder via e-post / FTP över IP.
Fjärrservice
Genom NookBox webbportal för administratörer ges säkerhetsinstallatören möjlighet att se alla sina kunders system på ett och samma ställe. Via gränssnittet kan fjärråtkomst ske och service och hanetring kan utföras på ett enkelt sätt.

Slutanvändaren ansluter enklast via NookBox appen eller via den slutkundsanpassade webbportalen.
Hemautomation
NookBox ger maximal flexibilitet för hemautomation via ZigBee eller Z-Wave tillbehör. Via enkla gränssnitt kan tjänster skräddarsys för att möta familjens behov. Möjligheterna är många med NookBox, styr belysning, kontrollera temperatur och luftkvalité är några av funktionerna som finns att tillgå.

NookBox Gateway G2 är en av marknadens mest mångsidiga och kraftfullaste system inom säkerhet och smarta hemlösningar. Med NookBox G2 integreras säkerhet, hemautomatisering och energihantering i ett system. NookBox G2 kombinerar de bästa teknologier inom, RF, Zigbee och Z-wave och skapar oändliga möjligheter till säkerhet, kontroll och komfort för din bostad.
NookBox G2 Startkit innehåller:
1st Gateway G2
1st Door Contact Input
1st IR Detector
1st Keypad