Hemlarm.


Vi på JM Elteknik tycker att du ska ha rätt att äga ditt eget larm, De allra flesta företag som idag erbjuder villalarm erbjuder dessa i form av hyrköp, Dock så blir larmet aldrig ditt eget och oftast så kan man endast koppla larmet till en och samma larmcentral, Vilket innebär att du som kund i princip är tvungen att betala allt från 400 kr och uppåt i månaden om ditt larm ska vara kopplat till en larmcentral. Tänk dig själv hur mycket ditt larm har kostat dig efter 10-20 år ?
 
När du köper ett larm genom oss på JM Elteknik så äger du ditt larm från dag ett och du kan själv välja om du ska ditt larm kopplat till en larmcentral eller inte, Vi på JM Elteknik är en oberoende larminstallatör vilket innebär att vi inte är bundna till att välja en och samma larmcentral, Det är du som kund som väljer vilken larmcentral du vill vara kopplad till. 

 
Hemlarm

JM ELTEKNIK Hemlarm.
På JM Elteknik tror vi att innovation resulterar i produkter som kan göra mer samtidigt som de blir enklare att använda. AX PRO -systemet är det perfekta exemplet - det är en otrolig ny design som kombinerar tidigare kraftfulla och pålitliga säkerhetssystem med enkelheten i morgondagens bästa teknik.

AX PRO är både konventionellt och revolutionerande, med beprövad trådlös stabilitet, ett brett utbud av produkter i världsklass och enkel att använda för både installatörer och slutanvändare. Enkel installation, kraftfullt skydd oavsett om det gäller en företagsägares fastighet eller en husägares nära och kära ger AX PRO sinnesro varje dag, hela dagen.

Kolla gärna de olika tillbehör som finns att köpa till för att göra ditt larm ännu mer komplett! 

Ladda ner ovanstående PDF för att läsa mer om vårt fantastiska Hemlarm! 

AX-Pro Hemlarm är en av marknadens mest mångsidiga och kraftfullaste system inom säkerhet och smarta hemlösningar. Med AX-Pro integreras säkerhet, hemautomatisering och energihantering i ett system. 
Ax-Pro Startkit innehåller:
1st Centralenhet
1st Magnetkontakt
1st IR Detektor
1st Knappsats
Hemlarm

Uppkoppling samt Serviceavtal

När du skaffar nytt hemlarm så kan du välja att koppla detta till en larmcentral för aktiv bevakning av ditt hem, Detta är inget krav, utan du kan välja att endast få notiser i din app dock rekommenderar vi på JM ELteknik ALLTID att du är uppkopplat till Larmcentral.  Detta innebär att om det uppstår en nödsituation (inbrott, Brand, Läckage etc ) så kommer larmcentralen att ringa upp de kontaktpersoner som du har angivit. Med en uppkoppling till larmcentral kan du även få väktare som ryker ut till ditt hem om nödsituation uppstår. Vi på JM Elteknik samarbetar med en rad olika larmcentraler samt väktarbolag och ser det som en självklarhet för att säkerställa högsta möjliga säkerhet för dig som kund att du har en bra larmcentral/väktare i ryggen.


Exempel på larmutryckning:

Första insatsväktare med möjlighet till snabb åtgärd.

När larmet går skickas den av våra ronderande väktare som är geografiskt närmast larmet för att göra en snabb första insats på plats. Därefter vid incident så tillkallas rätt resurs, till exempel fastighetsjour, glasmästare, polis eller kunden om denne behöver komma till platsen.

En fullständig digital rapport e-postas till kund i samband med larmet.

Bevakningsgruppen åtgärdar hela vägen från larmet går tills kunden är återkopplad.


Väktare
Hemlarm

Gå inte i Abonnemang/Hyr fällan ! 

Som du kan se genom bilden till vänster så blir det snart ganska klart att det inte är så smart att välja de " stora " larmaktörerna på marknaden då du betalar otroliga summor för att endast HYRA larmet av dem.

Uppkopplat till Larmcentral ?
inget krav men starkt rekommenderat

Uppkoppling

1295:-/år

 • Uppkoppling till Larmcentral
 • Möjlighet för ryckande Väktare
 • Första insatsväktare med möjlighet till snabb åtgärd

Uppkoppling + Serviceavtal

1595:-/år

 • Uppkoppling till Larmcentral
 • Möjlighet för ryckande väktare
 • Första insatsväktare med möjlighet till snabb åtgärd
 • Uppkopplat till Jm´s Backendportal
 • Årlig Service

Uppkoppling + Serviceavtal + Simkorts Backup

1995:-/år

 • Uppkoppling till Larmcentral
 • Möjlighet för ryckande väktare
 • Första insatsväktare med möjlighet till snabb åtgärd
 • Uppkopplat till Jm´s Backendportal
 • Årlig Service
 • Simkorts Backup för uppkoppling