Tillbehör Hemlarm

Nedan hittar du de vanligaste tillbehören till vårt trådlösa Hemlarm. Kontakta oss gärna om det är nått du saknar eller undrar över. 

IR DETEKTOR

Trådlös och husdjursimmun (upp till 30 kg) IR-detektor för AX Pro inbrottslarm med detekteringsområde på 15 meter x 85.9°. Drivs av 1 st CR123A-batteri med upp till 5 års livslängd (ingår).

695 :-

Kameradetektor

Trådlös kameradetektor för AX Pro inbrottslarm med 12 meters bevakningsområde och husdjursimmunitet (upp till 30 kg). Drivs av 3 st CR123A med batteritid på 6 år (ingår).

1495 :-

Rökdetektor

Trådlös, optisk rökdetektor till AX Pro larmsystem. Det inbyggda batteriet kan ej bytas ut men håller i 10 år.

795 :-

Magnetkontakt

Trådlös magnetkontakt till AX Pro inbrottslarm. 2 externa zoner. Drivs av 1 st CR123A-batteri med upp till 5 års livslängd (ingår).

395 :-

Glaskrossdetektor

Trådlös glaskrossdetektor till AX Pro inbrottslarmsystem. Drivs med hjälp av 2 st CR123A-batterier med 5 års livslängd (ingår).

595 :-

Inomhus Siren

Trådlös inomhussiren för AX Pro inbrottslarm med blått blixtljus, två tamperswitchar och frekvenshoppning mot utstörning.

695 :-

Fjärrkontroll

Trådlös fjärrkontroll för AX Pro inbrottslarm. Drivs av 1 st CR2032-batteri med upp till 3 års livslängd (ingår).

349 :-

Kortläsare

Trådlös kortläsare för till- och frånkoppling av AX Pro larmsystem med buzzer och LED-indikation. 2 passserbrickor medföljer. Drivs av 3 st Lithium AA-batterier med upp till 2 års livstid (ingår).

649 :-

Utomhus Siren

Trådlös utomhussiren för AX Pro inbrottslarm med blått blixtljus, två stycken tamperswitchar och frekvenshoppning för att motverka störningsförsök. Styrbar via app. Drivs antingen av 12 V DC eller av 4 st CR123A-batterier med livslängd på upp till 3 år (ingår).

1195 :-

Knappsats

Trådlös och bakgrundsbelyst manöverpanel till AX Pro inbrottslarm. Drivs av 4 st AA med mer än 2 års batterilivslängd (ingår).


895 :-

trådlös
vattenläckagedetektor

Vattentät design för applikationer med flera användningsområden Helt fjärrkonfigurerbar via App Flera registreringsmetoder och enkel installationsdesign Frekvenshoppning mot störningar för pålitlig överföring

595 :-

Temperaturdetektor

Trådlös temperaturdetektor för inomhusbruk till AX Pro-larmsystem med tydlig 2,7-tumsskärm och frekvenshoppningsförmåga för att motverka utstörning.

Kan konfigureras via app och om den triggas i genomsnitt 20 gånger per dygn så räcker baterierna i hela två år.


395 :-